Artisti maksaa, tee itse ja säästä!

Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesärengaskausi alkaa taas

Ei kommentteja
On taas se aika vuodesta, kun kaikissa autolehdissä on sivu tolkulla rengasvertailuja. Ei siinä mitään, ostamalla testivoittajat, saa varmasti luotettavat ja kaikkiin olosuhteisiin vähintäänkin kelvolliset tuotteet. Testien lopputulos on kuitenkin ennalta arvattava ja valtamerkkien osalta testi ei juuri eroja erittele - ainakaan merkittäviä eroja ei testattujen renkaiden välille ole saatu.

Positiivinen piirre on viime vuosina kasvanut trendi ottaa vertailuun mukaan voimakkaasti hinnalla kilpailevia tuotteita. Tällöin ainakin näkee, että saako kalliimmalle hankintahinnalle katetta. Lopputulos on kuitenkin niin ennalta arvattava, että ainoa jännitysmomentti on siinä, että haukutaanko halpistuote kelvottomaksi vai jopa vaaralliseksi.

Mielenkiintoisen lisän testeihin tuo ulkomaisten lehtien selailu. Tämän keväinen AutoBild Suomi vertaili renkaita suorastaan perusteellisesti, jos vertailukohtana pitää tuttuja kotimaisia vaihtoehtoja. AutoBildin resursseilla toteutetussa testissä oli esikarsinnankin jälkeen laaja kirjo renkaita suorituskyvyn, ympäristöystävällisyyden ja hinnan mittareilla mitattuna. Selkeä ero tuttuihin vertailuihin oli myös se, että renkaita ajettiin myös oikeasti kulutuksen ja kulumisen selvittämiseksi. 10000km ajon aikana tehdyt mittaukset antavat renkaiden odotettavista käyttökuluista realistisen kuvan - kannattaa lukaista artikkeli!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti